Terug naar overzicht

Delta Analytics en Cannaseur Club bundelen hun krachten voor een verbazingwekkende studie met wonderbaarlijke resultaten


Er was eens een groep gepassioneerde cannabisliefhebbers die hun liefde voor kwaliteit, design en cannabis bundelden. Ze creëerden high-end humidors die niet alleen elegantie uitstraalden, maar ook de perfecte omstandigheden boden voor cannabisopslag. Hun doel was eenvoudig: cannabisbloemen behandelen als kostbare natuurlijke schatten. Het was in die sfeer van passie en toewijding dat de naam ‘Cannasseur Club’ ontstond, een eerbetoon aan de liefhebbers van het groene goud.
Delta 9 Analytics is een toonaangevende speler op het gebied van geavanceerde analytische testoplossingen voor de cannabisindustrie. Hun innovatieve producten en diensten garanderen de veiligheid, kwaliteit en regelgeving binnen de sector. Met geavanceerde technologieën en een team van experts streven ze naar vooruitgang en precisie in cannabis-tests

Vanuit de Laboratoria van Delta 9 Analytics: De Ultieme Test voor Cannabisopslag


Delta 9 Analytics heeft de studie aangevangen met een ongerept monster van hoge kwaliteit. Na het verdelen en twee weken lang bewaren in zowel de Cannasseur humidor als een heldere glazen pot, werden er tests uitgevoerd op 13 cannabinoïden en 22 terpenen. De duidelijke resultaten van het laboratorium zijn te zien op bovenstaande labresulaten.

Cannabis die in de Cannasseur humidor werd bewaard, vertoonde een minimale afname van 0,02% terpenen gedurende de twee weken. Vergelijk dit met de heldere glazen pot, waarbij een verbazingwekkende 20 keer meer terpeenverlies optrad. Dat is een derde van de terpenen die in slechts 14 dagen verdwijnen! Wat betreft de cannabinoïden, was er een toename van 1% in de humidor, in tegenstelling tot een afname van 2,4% in de glazen pot.


Waarom de Juiste Cannabisopslag Geen Discussiepunt is?

Cannabis is een schatkamer van terpenen, cannabinoïden en flavonoïden. Maar zonder de juiste opslag degraderen deze kostbare verbindingen en verliezen ze hun potentie. Kortom, cannabis heeft een gecontroleerde omgeving nodig die donker en luchtdicht is, met de optimale temperatuur en luchtvochtigheid.

Slechte opslag van je kostbare cannabis kan leiden tot:

  • Uitdroging van toppen, waardoor de rookervaring wordt verpest.
  • Afnemende smaakkwaliteit.
  • Verlies van potentie door afbraak van cannabinoïden en terpenen.
  • Schimmelgroei als gevolg van ongereguleerde luchtvochtigheid.

Het Ontrafelen van de Geheimen voor Optimale Cannabisopslag

  • Licht: Het blootstellen van toppen aan UV-straling breekt cannabinoïden af, daarom is gespecialiseerd glas, zoals dat wordt gebruikt in de humidors van Cannasseur Club, essentieel.
  • Temperatuur: Het koel houden van cannabis, bij voorkeur tussen 16-22°C, voorkomt schimmelgroei en behoudt de actieve ingrediënten.
  • Lucht: Terwijl zuurstof gunstig is tijdens de groei, kan het opgeslagen toppen degraderen. Luchtdichte opslag is een must.
  • Luchtvochtigheid: Een optimale range van 60-63% is essentieel. Te laag en de toppen drogen uit, te hoog en je nodigt schimmel uit.

Een Op Maat Gemaakte Cannabis Ervaring met Cannasseur Club Humidors

Cannasseur Club stopt niet alleen bij het bieden van een ongeëvenaarde opslagoplossing; ze tillen de volledige cannabiservaring naar een hoger niveau. Elke Cannasseur humidor is uitgerust met de toonaangevende Boveda-pack in de branche, waardoor je cannabis altijd op het optimale vochtigheidsniveau blijft. Geen giswerk of handmatige aanpassingen meer; de Boveda-pack doet het werk voor jou.


Bovendien zijn bepaalde modellen van de Cannasseur humidor-lijn uitgerust met ingebouwde temperatuur- en hygrometerfuncties, waardoor je zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid in realtime kunt volgen. Dit betekent dat je altijd op de hoogte bent, waardoor je cannabis in de optimale omgeving blijft voor behoud en potentie. Met Cannasseur Club telt elk detail, wat het tot de eerste keuze maakt voor cannabisliefhebbers overal


De Levensduur van Je Cannabis Verantwoord Verlengen met de Humidor van Cannaseur Club

Met de juiste opslag kan cannabis zijn potentie en cannabinoïdegehaltes meer dan een jaar behouden. Dit betekent dat investeren in de juiste opslag, zoals de Cannasseur Club humidor, niet alleen gaat over directe kwaliteit – het gaat over aanhoudende excellentie.

Opslag is meer dan alleen een plek om je cannabis te bewaren. Het gaat erom ervoor te zorgen dat elke keer dat je bij je voorraad komt, het zo krachtig, smaakvol en vers is als de dag waarop je het kreeg.

Met de Cannasseur Club humidor, verkrijgbaar in onze webshop Dolphin High, kies je niet zomaar voor een opslagoplossing – je kiest voor de gouden standaard in cannabisbehoud.

Investeer in je cannabis. Investeer in Cannasseur Club.


Delta Analytics en Cannaseur Club bundelen hun krachten voor een verbazingwekkende studie met wonderbaarlijke resultaten