Terug naar overzicht

Geuren van cannabis en tabak elimineren met Biodor Control CNB.

Exclusieve Gadgets & Smoker Supplies

Wat maakt het zo effectief?

Ten eerste is het speciaal ontworpen om tabaks- en cannabisgeuren doeltreffend te elimineren. Het geheim schuilt in de vaste gel, die verschillende geurneutralisatoren en remmers bevat. Wanneer deze gel verdampt, worden deze componenten gasvormig en blijven ze in de lucht zweven, wachtend tot ze in contact komen met geurmoleculen om ze vervolgens volledig te elimineren.

Dankzij de innovatieve technologie en de hoge concentratie actieve ingrediënten is Biodor Control CNB niet alleen effectiever, maar gaat het ook langer mee dan vergelijkbare producten op de markt, ondanks het compacte 33-grams formaat. De verdampingssnelheid is afhankelijk van het verdampingsoppervlak, de temperatuur en luchtstroom in jouw ruimte.

Belangrijk is dat Biodor Control-producten geuren niet maskeren, maar daadwerkelijk elimineren. Als je een blijvende oplossing zoekt om van tabaks- en cannabisgeuren af te komen, dan is Biodor Control CNB het antwoord.”


Biodor Control CNB biedt effectieve oplossingen voor verschillende geurbehoeften:

  1. Biodor Control CNB Neutraal: Deze versie is speciaal ontworpen om na gebruik zo min mogelijk restgeur achter te laten. De geavanceerde en uiterst efficiënte formule werkt direct op geurmoleculen en neutraliseert ze volledig, waardoor je kunt genieten van een aangename, frisse omgeving zonder ongewenste geuren.
  2. Biodor Control CNB Eucalyptus: Als je liever een vleugje frisheid aan je omgeving toevoegt, dan is de eucalyptusversie van Biodor Control CNB Gel de ideale keuze. Deze variant elimineert niet alleen ongewenste geuren, maar laat ook een zachte eucalyptusgeur achter, waardoor de sfeer in de ruimte verfrist wordt. Kies voor een aangename en geurvrije omgeving met een vleugje eucalyptus.

Veelgestelde vragen

Wat is Biodor Control CNB? Biodor Control CNB is een onschadelijk polymeer dat een reeks vloeibare geurneutralisatoren bevat op basis van niet-giftige natuurlijke en synthetische oliën. Deze geurneutralisatoren verdampen om moleculen te creëren die in de lucht blijven en in contact komen met geurmoleculen, deze neutraliseren.

Hoe werkt Biodor Control CNB? Geuren bestaan uit chemische verbindingen; geurneutralisatoren breken de chemische bindingen tussen moleculen en neutraliseren zo de geur.

Hoe lang gaat Biodor Control CNB mee? De duur van Biodor Control CNB is afhankelijk van de temperatuur, luchtstroom en verdampingsoppervlak. Het product is zeer effectief gedurende 1-2 maanden, daarna kan het blijven werken, maar neemt de effectiviteit af.

Wat zijn de voordelen van Biodor Control CNB?

  • Het is de meest effectieve formulering op de markt.
  • Verschillende formaten stellen ons in staat geur te verwijderen uit grote binnenoppervlakken of uit de lucht voordat deze naar buiten gaat.
  • Langdurige levensduur.
  • Gemakkelijk te gebruiken.

Als je al een tijdje op zoek bent naar een oplossing om geuren te elimineren, dan is Biodor de perfecte keuze voor jou!

Exclusieve Gadgets & Smoker Supplies