Terug naar overzicht

The BIRTH of HIGHWAY STUDIO

In de zomer van 2022, te midden van een levendig cannabisfeest, ontstond het idee achter Highway Studio. Als doorgewinterde medewerker van een coffeeshop met tien jaar ervaring, merkte ik een lacune in de markt voor kwalitatieve, stijlvolle kleding die de ware essentie van de cannabisgemeenschap weerspiegelt. De zoektocht naar een 420 T-shirt leverde weinig op, met opvallende flower power tinten en overdreven cartoonafbeeldingen van bongs en joints. Dit weerspiegelde niet de subtiliteit en veelzijdigheid die ik in mijn jaren in de coffeeshop had waargenomen.

Waarom hadden bier- en sterke drankmerken hun eigen stijlvolle merchandise, maar ontbrak het de cannabisgemeenschap aan iets vergelijkbaars? Het idee begon vorm te krijgen: een 420-minded merk dat hoogwaardige kleding combineert met verfijnde ontwerpen, ver weg van schreeuwerige stereotypen. Geïnspireerd door het Amerikaanse straatbeeld, waar steden trots hun sportteams vertegenwoordigen, wilde ik iets creëren dat Nederlanders de mogelijkheid gaf hun wortels te tonen zonder vast te zitten aan voetbalclubloyaliteit.

In een tijd waarin Amerikaanse wiet zijn weg vond naar Nederland, kwamen we op ons kenmerkende ontwerp: “De Postzegel”. Een symbool dat de wereld over reist, geliefden verbindt en boodschappen brengt van de ene kant van de wereld naar de andere.

Van kleding naar een lifestyle…

Hoewel onze lancering gepland stond voor 4-20-23, stuitte Highway Studio op enkele tegenslagen. De eerste batch T-shirts bleek niet aan onze kwaliteitsstandaard te voldoen, en na een mislukte herbestelling besloten we onze horizon te verbreden naar accessoires. We zochten naar producten die in de Verenigde Staten populair waren en in Nederland nog niet algemeen verkrijgbaar waren. Zo ontstond een groeiende selectie aan betaalbare, hoogwaardige items die onze merkfilosofie belichaamden.

Naast onze online aanwezigheid organiseren we ook Puff n Paint-evenementen, waar kunst en ontspanning samenkomen onder het genot van een heerlijke joint. Deze evenementen strekken zich uit tot meerdere steden, omdat wij geloven dat de smokers community dit soort verbindingen nodig heeft.

Welkom bij Highway Studio, waar jouw stijl en subtiliteit samenkomen.

Mitch Resmann Highway Studio


“Highway Studio: Waar stijl ontstaat uit de essentie van de cannabisgemeenschap, en ‘De Postzegel’ reist van de ene kant van de wereld naar de andere, verbindt onze collectie van kwalitatieve, 420-minded items. Vanuit tegenslagen groeien we, van kleding naar een lifestyle, en creëren we samen ervaringen in elke stad, want de smokers community verdient verbindende momenten.”

Highway Studio

Highway Studio: Waar stijl de snelweg kruist met subtiliteit en ‘De Postzegel’ de wereld over reist, verbindt ons merk niet alleen kleding, maar een gehele lifestyle

Roken is voor velen een kunstvorm geworden, een manier om te ontspannen en te genieten van kostbare momenten. Voor degenen die hun rookervaring naar een hoger niveau willen tillen, introduceren we de luxueuze Glass Filter Sets van HIGHWAY STUDIO met een 3-pack mix aan filters. Deze glazen filters zijn ontworpen om je rookervaring te verbeteren op zowel esthetisch als functioneel niveau.

Wat maakt HIGHWAY STUDIO glazen filters speciaal?

1. Zuivering van de Rook:
Een van de belangrijkste voordelen van HIGHWAY STUDIO glazen filters is hun vermogen om onzuiverheden en kleine deeltjes uit je joint te filteren. Dit resulteert in een schonere, puurdere rook die de smaak van je kruiden maximaliseert.
2. Koeling van de Rook:
Terwijl je geniet van je joint, zorgt het glazen filter van HIGHWAY STUDIO ervoor dat de ingeademde rook wordt gekoeld. Dit betekent dat je geen hete, scherpe hits meer ervaart, vooral wanneer je halverwege je joint bent. Het toegevoegde comfort maakt de hele rookervaring aangenamer.
3. Stijlvol Ontwerp:
De Glass Filter Sets van HIGHWAY STUDIO bevatten verschillende filters, elk met een uniek ontwerp. Of je nu kiest voor de Hash Hole 10mm voor speciale dougnut/hash hole joints of de Tornado 8mm voor je dagelijkse sessies, elk filter voegt een stijlvolle twist toe aan je join

Een kijkje naar de filters:

– Hash Hole 10mm:

Perfect voor het rollen van dougnut/hash hole joints, dit HIGHWAY STUDIO filter voegt niet alleen stijl toe, maar maakt ook een unieke rookervaring mogelijk door het smelten van hash en het creëren van een gat in het midden van je joint.

– Tornado 8mm:

Voor dagelijkse rooksessies biedt de 8mm Tornado-filter van HIGHWAY STUDIO niet alleen een koelend effect, maar ziet er ook cool uit. Een combinatie van functionaliteit en esthetiek voor een verbeterde rookervaring.

– Cannabriole (Standaard Glass Filter) 10mm:

Een betrouwbare keuze voor traditionele filtering, dit HIGHWAY STUDIO filter helpt bij het verwijderen van vuildeeltjes en verkoelt de rook, wat resulteert in een aangenamere en koelere rookervaring.

Onderhoud is een Briesje”

Alle vierkante doosjes worden geleverd met een reinigingsbuisje en een borsteltje om je HIGHWAY STUDIO filters in topconditie te houden. Houd er rekening mee dat het 3-pack Tornado-filter geen plastic reinigingsbuisje bevat, maar wel een handig borsteltje.

Waarom HIGHWAY STUDIO Glazen Filters Gebruiken?

Als je streeft naar een rookervaring van topklasse, zijn HIGHWAY STUDIO glazen filters de sleutel. Ze bieden niet alleen een esthetische meerwaarde, maar verbeteren ook de smaak en koelen de rook, waardoor elke joint een plezierige belevenis wordt.

Dus, waar wacht je nog op? Ontdek het verschil dat HIGHWAY STUDIO glazen filters kunnen maken in je rookroutine en upgrade vandaag nog naar de Glass Filter Sets!


“Verrijk je rookervaring, ontdek het verschil met HIGHWAY STUDIO glazen filters! Koop nu en maak van elke joint een kunstwerk. Upgrade jouw rookroutine – jouw nieuwe essentiële accessoire wacht in onze webshop!

#RookSlimMetHighwayStudio